TUPSUKAUPPA | Myssyfarmi

TUPSUKAUPPA

TUPSUKAUPPA

TUPSUKAUPPA

NORMAL POM POMJos Myssysi tupsu vahingossa rikkoontuu tai haluat tuunata Myssyäsi, voit ostaa siihen uuden tupsun täältä! Huomioithan, että vain 1 tupsu/Myssy. Tupsu ommellaan kiinni Myssyyn, joten sitä ei voi vaihdella. Jos haluat tilata tupsuttomaan Myssyyn tupsun, tilaa se täältä Myssyn tilauksen yhteydessä, niin me kiinnitämme sen Myssyyn ja lähetämme sinulle. Jos Myssysi tupsu on vahingoittunut/irronnut, niin lähetäthän Myssyn takaisin meille ja tilaat siihen tupsun täältä. Me kiinnitämme sen sitten Myssyysi kiinni täällä farmilla ja lähetämme takaisin sinulle! Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä: myssyfarmi@myssyfarmi.fi.

-+
5,00 €

Tämä on tavallinen tupsumme, jonka voi kiinnittää mihin tahansa myssyyn. Kerro haluamasi väri tilauksen kommenttikentässä!

Huomioithan, että vain 1 tupsu/Myssy. Tupsu ommellaan kiinni Myssyyn, joten sitä ei voi vaihdella. Jos haluat tilata tupsuttomaan Myssyyn tupsun, tilaa se täältä Myssyn tilauksen yhteydessä, niin me kiinnitämme sen Myssyyn ja lähetämme sinulle. Jos Myssysi tupsu on vahingoittunut/irronnut, niin lähetäthän Myssyn takaisin meille ja tilaat siihen tupsun täältä. Me kiinnitämme sen sitten Myssyysi kiinni täällä farmilla ja lähetämme takaisin sinulle!

Jos Myssysi tupsu vahingossa rikkoontuu tai haluat tuunata Myssyäsi, voit ostaa siihen uuden tupsun täältä! Huomioithan, että vain 1 tupsu/Myssy. Tupsu ommellaan kiinni Myssyyn, joten sitä ei voi vaihdella. Jos haluat tilata tupsuttomaan Myssyyn tupsun, tilaa se täältä Myssyn tilauksen yhteydessä, niin me kiinnitämme sen Myssyyn ja lähetämme sinulle. Jos Myssysi tupsu on vahingoittunut/irronnut, niin lähetäthän Myssyn takaisin meille ja tilaat siihen tupsun täältä. Me kiinnitämme sen sitten Myssyysi kiinni täällä farmilla ja lähetämme takaisin sinulle! Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä: myssyfarmi@myssyfarmi.fi.