Tilaa Myssysi ilmaisella personoidulla logolla! | Myssyfarmi

Tilaa Myssysi ilmaisella personoidulla logolla!

Myssyn synttärikampanja on täällä - tilaa Myssysi ilmaisella personoidulla MINÄ X KULTA -LOGOLLA!

 

 

Yhteistyökumppanimme Juha halusi tilata yllätyksen vaimolleen, ja suunnittelimme personoidut Juha x Ruby -myssyt. Myssyistä syntyi tiettävästi pieni somehitti, ja niinpä päätimme synttäriviikon kunniaksi tarjota kaikille Myssy-ystäville mahdollisuuden samaan ja yllättää läheisensä ystävänpäivänä!

 

MINÄ x KULTA

LIISA X MATTI

MINÄ X TPS

NEA X MOM

KOPONEN X KORPPOO

ANNA X PÖYTYÄ

MUSTI X MINNA

PEKKA X HIIHTO

 

Kaikki on mahdollista! Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että tilaa ei ole runsaasti ja pitkät sanat joudutaan tavuttamaan kahdelle riville. Ole siis sanoissasi napakka. Alatyyliset ilmaukset jätetään laseroimatta. Huomioithan myös, että personoiduilla logoilla varustetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, koska kyse on räätälöidystä tuotteesta. Personoitua logoa ei voi myöskään vaihtaa jo ostettuun tuotteeseen, vaan se on mahdollista lisätä vain nyt tehtävän tilauksen yhteydessä. Viimeinen päivä jättää tilaus on 19.1.

 

 

Toimi näin: 

  1. Tilaa kaksi Myssyä mistä tahansa mallistosta. Samanlaiset tai erilaiset, sinä päätät. Myssyjä voi olla myös olla vaikka viisi erilaista, jos haluatte tilata tiimipipot. Yhden Myssyn tilauksiin logoa ei personoida veloituksetta.
  2. Kirjoita kommenttikenttään, mitä haluat logoon kirjoitettavan. Esim. Liisa X Matti. Mikäli nimi olisi liian pitkä, olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä.
  3. Tilaamme logot kootusti ja toimitamme Myssyt sinulle helmikuussa hyvissä ajoin ennen ystävänpäivää 14.2!
  4. Yllätä läheisesi!