Takuu

Takuu

Elinikäinen takuu

Kaikki myssy-tuotteet on käsitehty Suomessa suomenlampaan luomuvillasta. Koska olemme tuotteistamme ylpeitä ja seisomme niiden takana, annamme tuotteille elinikäisen takuun. Mikäli myssy-tuotteesi menee rikki, me korjaamme sen tai annamme tilalle vastaavan tuotteen. Lähetä tuote meille alta ladattavan takuulomakkeen kera.

Huomioithan kuitenkin, että Myssyfarmi ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista. Tuote venyy käytössä vastaamaan pään/vartalon mittoja, mikä on yksi hahtuvalangan ominaisuuksista, ja näin ollen ei kuulu takuun piiriin. Mikäli haluat tuotteen takaisin alkuperäisiin mittoihin, pese tuote ohjeiden mukaisesti ja muotoile se kosteana. Myöskään kovasta hankauksesta tai vääränlaisesta käytöstä johtuva nukkaantuminen ei täytä takuuvaatimusta.

Myssy palvelee sinua pitkään!

 

OHJEET:

  1. Täytä tämä lomake tietokoneellasi tai tulosta, täytä ja skannaa se. Mikäli täyttäminen ei syystä tai toisesta onnistu, tai et omista skanneria, tärkeintä on, että viestissäsi on kaikki lomakkeessa kysytyt tiedot.
  2. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myssyfarmi (a) myssyfarmi.fi otsikolla “myssytakuu”. Liitä oheen tämä lomake ja halutessasi kuva tuotteesta.
  3. Odota vahvistustamme.
  4. Kun saat kuittauksen viestiisi, lähetä tuote tämän lomakkeen kera osoitteeseen:

Jannen Maatalous Oy, myssyfarmi

Piimätie 620

FI-21800 Kyrö