MIKÄ MYSSY LAHJAKSI? | Myssyfarmi

MIKÄ MYSSY LAHJAKSI?

Vastaus otsikon kysymykseen sekä moneen muuhun mieltä askarruttaneeseen asiaan löyty tästä lahjaoppaasta!

Miksi Myssy lahjaksi?

1) Yksi koko sopii kaikille! Tai ainakin noin 85% asiakkaistamme. Jos siipallasi tai ystävälläsi on selkeästi hyvin siro tai isohko pää, siitä voi vinkata tilauksen yhteydessä.  Myssyt ovat hahtuvalankaa ja ne venyvät käytössä aina oman pään mittojen mukaisiksi!

2) Myös luonnonvärit eli erilaiset harmaan, ruskean ja luonnonvalkoisen sävyt sopivat liki jokaiselle. Värjäämätön villa näyttää kauniilta talvi-ihoa vasten ja saa ihon hehkumaan. Luonnonvärit ovat myös helppoja yhdistellä sekä värikkäiden että mustien talvitakkien kanssa. 

3) Myssyfarmin oma lahjapakkaus tulee mukana, sinun ei siis tarvitse pähkäillä paketointihommien kanssa. 

4) Annamme nyt tehdyille tilauksille vaihtoaikaa 6.1 asti, mikäli lahja ei kuitenkaan sopisi. Eli voit tilata lahjan hyvillä mielin ja vaihtaa sen, jos keltainen kuitenkin olisi ollut parempi kuin vaaleanpunainen.

5) Ostamalla Myssyn luot hyvinvointia, etkä kuormita ympäristöä. Myssy työllistää eläkeläisrouvia ja työ sisältöä heidän päiviinsä. Myös suomalainen villa päätyy Myssyssä käyttöön, eikä maakuoppiin. Tällä hetkellähän yli 60% suomalaisesta villasta päätyy jätteeksi.

 

Mutta mikä sopii kenellekin?

Kaikki Myssyt ovat tietenkin UNISEX-malleja. Rohkeimmilla on päässään Eetteri tai vaikkapa Pöytyä United!

 


 

Jos olet epävarma mikä olisi sopiva malli lahjaksi, niin tilastot puhuvat seuraavaa: NAISTEN keskuudessa suosituin malli on ollut muhkea Muffi, mutta myös simppeli Nobles on varma valinta. Rouville Luksus-myssy turkistupsuineen on luksuslahja.

 


 

No MIESTEN suosikki on kaudesta toiseen tietysti Farmesteri ja mieluusti vielä harmaana. Tänä syksynä myös Kyrö-myssyt ovat villinneet miesväkeä, joka on ostoksissaan yleensä harkitumpi.

 

 


 

LAPSILLE meillä on jäljellä enää vain vähän omia malleja, emme olleet varautuneet tarvittavalla varastolla. Nyt on kuitenkin niin, että jopa 5-vuotiaasta ylöspäin lapsille usein sopii jo M-kokoinen Myssy. Voit laittaa tilauksen yhteyteen maininnan, että tuote tulee lapselle ja valkkaamme sopivan. Etenkin Nobles, Snow, Kaamos, Pöytyä United ja Farmesteri ovat olleet suosittuja lapsille. Nobles-myssyyn saat halutessasi lisättyä myös tupsun tilauksen yhteydessä ostamassa tupsun erikseen.


 

Puhutaanpa vielä VÄREISTÄ. Luonnonvärit sopivat kaikille ja jos väriä lähtee hakemaan lahjan saajan omista väreistä, osuu melko varmasti oikeaan. Tummatukkaiselle ja ruskeasilmäiselle luonnonmusta eli tummanruskea on todella lähellä omia värejä ja siten sopii varmasti. Vaikkapa Susi Muffi tai Untola Farmesteri toimivat varmasti.


 

Punatukkaisille taas ruskea “kaarna” ja turkoosi ovat omiaan, ne korostavat omia värejä. 


 

Vaalealle skandinaaville, jonka iho punertaa helposti, todella hyvä väri on vaaleanruskea eli “hiekka”. Esimerkiksi Carl Nobles on sopiva Myssy. Vaaleanruskea tuo valon kasvoille.  

 


 

Tummempaa hipiää vasten taas kirkkaat värit näyttävät kauniilta, tänä syksynä suosittuja ovat oranssi ja keltainen.

 


 

Jos lahjansaaja rakastaa MUSTAA, niin silloin hänelle ehdottomasti kannattaa ostaa musta eikä mitään muuta. Esimerkiksi Yö Kyrö, Suunnittelija Muffi tai Savusauna Farmesteri ovat loistava valinta.

 


 

Hiihtokansalle Snow-myssy on tietysti se valinta, joka päässä sitä näyttää kivalta after skissä.


 

Tämän lisäksi kaikki Myssyt saa tosiaan toimitettuina Myssy-pakkauksessa niin halutessaan! Joten laitahan lahjapakkauksen kohdalle ruksi ruutuun, mikäli Myssy ei päädy omaan päähän vaan pukinkonttiin, niin paketoimme sen valmiiksi.