Legendaarinen Uniikkiviikko on täällä! | Myssyfarmi

Legendaarinen Uniikkiviikko on täällä!

PIMP MY MYSSY!

Legendaarinen Uniikkiviikko 11.-18.2 on täällä!

Päämajan värikeittiössä ovat kattilat porisseet ja mummojen puikot sekä tupsukoneet ovat sauhunneet, kun olemme tuunanneet koko joukon Myssyjä. Lopputulos on laaja kattaus uniikkeja herkkuja ystävälliseen hintaan.

Ennen niin tasaisen harmaasta Myssystä on saattanut tulla pinkki, sähkönsininen tai kenties oranssi. Myös mummot ovat pistäneet parastaan. Vanhojen värjäyserien kirjavat langat on taiottu yksilöllisiksi tuotteiksi, vuoden aikana syntyneet hassut muunnelmat on niputettu omiin kansioihinsa ja kaikki kerän loput on tikattu pannoiksi. Ja tietysti kävimme läpi vähän arkistoja: Kukapa ei haluaisi sitä alkuperäistä vaalimyssyä vuodelta 2011 tai sitä viimeistä kolmiväristä In the Woodsia! Jännää nähdä, mikä on suosikkinne!

Mukana on kaiken kaikkiaan noin 250 uniikkia tuotemallia, joista noin 60 on VAIN YKSI KAPPALE. Ole siis nopea! Hinnat tuotteille ovat Myssy-ystävillemme -40-80%.

Jos tuotteessa on jotain erityistä mallin, koon tai laadun suhteen, siitä on maininta tuoteteksteissä. Älä arkaile kysyä apua meiltä, jos jokin askarruttaa!

Tutustu tuotteisiin kansioittain Myssykaupassa:
https://www.myssyfarmi.fi/fi/kauppa