Isäntä & Emäntä

Isäntä & Emäntä

Isäntä, Janne Rauhansuu, tai Mr. Myssy. 

Myssyfarmin isäntä Janne Rauhansuu tunnetaan myös herra myssynä. Janne on entinen ammattisurffaaja FIN-24, lajina purjelautailu. Hän kiersi maailmaa liki 15 vuotta kilpaillen huipulla ja saavuttaen mm. Euroopan mestaruuden (2001). Nykyään Janne on ylpeä maanviljelijä ja perheenisä, joka rakastaa peltojaan ja metsiään aivan kuten hänellä oli tapana rakastaa tuulta ja aaltoja. Tämä on yhdistelmä, joka inspiroi häntä myös neulomisessa. Vuodesta 2006 alkaen Janne on neulonut yli 1000 myssytuotetta.

Myssyfarmin arjessa Janne vastaa etenkin viljelystä, öljynpuristamosta ja ruoantuotannosta sekä hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä. Janne on myös Suomen Luomuliiton varapuheenjohtaja ja kysytty puhuja alan koulutuksiin sekä hankkeisiin. Vaikka myssyjen neulominen on jäänyt vähemmälle, ei taika ison miehen isoilla kätösillään neulomista myssyistä ole kadonnut mihinkään – näky on aina yhtä maaginen.

 

Emäntä, Anna Rauhansuu

Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu on luonut uransa mainostoimistossa yhdistäen sen myöhemmin emännän kunnioitettuun rooliin. Anna on Pöytyän maatalousnaisten jäsen neljännessä polvessa ja hänelle emännän taitojen osaaminen tulee verenperintönä. Hän pitää Myssyfarmin elämäntyylin valokuvaamisesta ja kuvien jakamisesta myssy-ystäviemme kanssa. 

Anna on myös Myssyfarmin luova johtaja, joka vastaa tuotteiden suunnittelusta, kuvasuunnittelusta ja mummojen neulomuksista.