Haluatko Myssymummoksi? | Myssyfarmi

Haluatko Myssymummoksi?

Hienoa, että olet innostunut neulomisesta! Olemme saaneet helmikuussa ennätysmäärän yhteydenottoja uusilta innokkailta mummoilta. Monella mummollahan on neuloosi - pakko aina olla puikot kädessä, kun sitä istuu telkkarin ääressä ja kaapit pursuavat villasukkia, kun kaikilla sukulaisilla on jo niitä tarpeeksi.

Kyllä, otamme lisää mummoja neulontarinkiimme. Tapaamme farmilla vähintään kerran kuussa, joten mummojen tulee asua Pöytyällä - tai lähikunnissa. Taitaapa joku kimppakyyti kulkea meille Turustakin. Haluamme tavata mummot kasvotusten, Myssymummona toimimisessa on myös vahva sosiaalinen ulottuvuus: kuulut porukkaan ja juot kupposen kuumaa muiden mummojen sekä meidän tiimin kanssa ompeluseuroissa. Itse neulominen tapahtuu kotosalla tai missä mummot milloinkin liikkuvat. Neulotuista Myssyistä saa urakkapalkkaa.

Myssyjä neulotaan sekä tosi paksusta että melko ohuesta langasta, useimmille löytyy sopivia tuotteita neulottavaksi pienen harjoittelun jälkeen. Valitettavasti tilaa omalle luovuudelle on vähän, sillä tuotteet menevät myyntiin ja niiden tulee olla ohjeiden mukaisia.

Uusille mummoille meillä on seuraavat kriteerit:

- olet eläkkeellä, haluamme työllistää eläkeläisiä

- asut tarpeeksi lähellä Pöytyää, jotta voit osallistua tapaamisiin

- pystyt neulomaan ohjeiden mukaisia tuotteita (silmukkamäärät, tuotteet mitat, merkin paikka ja kiinnitys, kavennustekniikat, jne)

- omaat positiivisen asenteen tekemiseen

- myös Myssypapat ovat tervetulleita joukkoon! Oletko sinä ensimmäinen?

 

Ota yhteyttä: myssyfarmi@myssyfarmi.fi

t. Anna, Janne, Jaana, Iryna, Maiju, Hanna sekä kaikki konkari Mummot