Elinikäinen Takuu | Myssyfarmi

Elinikäinen Takuu

Elinikäinen Takuu

Elinikäinen Takuu

 

Kaikki Myssy-tuotteet on käsintehty Suomessa suomenlampaan luomuvillasta. Koska olemme tuotteistamme ylpeitä ja seisomme niiden takana, annamme tuotteille elinikäisen takuun. Mikäli Myssy-tuotteesi menee rikki, me korjaamme sen tai annamme tilalle vastaavan tuotteen. Lähetä tuote meille alta ladattavan takuulomakkeen kera.

Huomioithan kuitenkin, että Myssyfarmi ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista. Tuote venyy käytössä vastaamaan pään/vartalon mittoja, mikä on yksi hahtuvalangan ominaisuuksista. Näin ollen se ei kuulu takuun piiriin. Mikäli haluat tuotteen takaisin alkuperäisiin mittoihin, pese tuote ohjeiden mukaisesti ja muotoile se kosteana. Myöskään kovasta hankauksesta tai vääränlaisesta käytöstä johtuva nukkaantuminen ei täytä takuuvaatimusta.

Myssy on elinikäinen kumppani!

 

OHJEET:

  1. Täytä tämä lomake tietokoneellasi tai tulosta, täytä ja skannaa se. Mikäli täyttäminen ei syystä tai toisesta onnistu, tai et omista skanneria, tärkeintä on, että viestissäsi on kaikki lomakkeessa kysytyt tiedot.
  2. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myssyfarmi (a) myssyfarmi.fi otsikolla “Myssytakuu”. Liitä oheen tämä lomake ja halutessasi kuva tuotteesta.
  3. Odota vahvistustamme.
  4. Kun saat kuittauksen viestiisi, lähetä tuote tämän lomakkeen kera osoitteeseen:

Myssyfarmi Oy

Turuntie 1660

FI-21890 Haveri

p.+358404193351

 

BUY ONCE. USE ALWAYS.