AVOIMET OVET & YSTÄVÄMYYNTI 25.8. | Myssyfarmi

AVOIMET OVET & YSTÄVÄMYYNTI 25.8.

Myssyfarmin vuotuiset Avoimet Ovet ja Ystävämyynti ovat taas täällä! Farmilaiset toivottavat sinut tervetulleeksi tutustumaan farmin arkeen Suomen luonnon päivänä 25.8. klo 12-15.

Luvassa on lampaiden rapsuttelua ja kerintää, tupsutyöpajaa, mummojen tapaamista sekä jo perinteeksi muodostunut Myssyjen Ystävämyynti, eli Myssyjä Ystävähintaan (-50-70%). Tilalta on myös mahdollista ostaa tilan omaa kuulua rypsiöljyä sekä hernetuotteita ja tarjoilusta vastaa paikallisen urheiluseuran Pesiskahvio! Luvassa myös jo klassikoksi muodostunut leikkimielinen Moderni Maamiestaitokilpailu VIV.

YSTÄVÄMYYNTIMYSSYT  - Tulevat etukäteen myyntiin verkkokauppaan maanantaina 20.8. klo 12. Esimerkiksi suositun Muffi-malliston kakkoslaatuiset Myssyt silloin alkaen 36,50€ (ovh. 77€). Myssyt joko postitetaan kotiin tai ne voi noutaa avoimista ovista paikan päältä. Lisätietoa luvassa myöhemmin.

Klo 13 järjestetään tilakierros, jossa tutkitaan juuri kasvuun lähtenyttä syysrypsiä, vieraillaan rypsinpuristamossa, tutustutaan luomutilan erikoiskoneisiin (mm. rikkaäes ja kultivaattori) sekä tilalle juuri asennettuun maalämpöjärjestelmään, vanhaa öljylämmistystä paljon ekologisempi. Huhu kertoo, että myös Selfie the sheep on saapumassa farmille ja lampaan kanssa otetut selfiet ovat tämän vuoden kovin vetonaula!

HUOM! Ajo-ohjeet: Avoimia ovia vietetään tällä erää vanhalla kantatilalla, Osoite on Piimätie 668. Ajo parkkiin tapahtuu VISTOLANTIEN kautta eli navigaattoriin Vistolantie, tieltä on kyltitys niittyparkkiin. Piimätietä pitkin pääsee perille vain kävellen tai pyörillä, Piimätien varteen ei saa pysäköidä turvallisuussyistä.

LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA MYSSYFARMIN FACEBOOK-SIVULLA:

https://www.facebook.com/events/491812277911426/

Tervetuloa!