AVOIMET OVET JA YSTÄVÄMYYNTI | Myssyfarmi

AVOIMET OVET JA YSTÄVÄMYYNTI

Tätä on odotettu, Myssyfarmin vuotuiset Avoimet Ovet ja Ystävämyynti järjestetään jälleen Suomen Luonnon päivänä 31.8. Erityisen jännittävää tästä tekee se, että paikkana on Myssyn uusi päämaja eli Haverin koulu!

Aurajoen matkailutien eli vanhan Turuntien varresta löytyvä Haveri 50-luvun koulurakennuksineen on oikea helmi. Paikan päällä laiduntavat myös Myssylampaat, lapsille on tarjolla ilmaista poniratsastusta, heinäpomppulinnaa ja saattaapa jokunen pupukin olla rapsuteltavana. Ohjelman keskiössä on askartelu ja vieraat pääsevät sekä huovuttamaan, että tekemään oman tupsunsa. Ja koska Suomen Luonnon Päivän kantava ajatus on luomutilojen esittelyssä ja luonnon monimuotoisuuden edistämisessä, on luvassa myös luomuluento viljelijöille ja muille kiinnostuneille, peltokierros farmin Haverin lohkoille ja traktoriajelua. Kaikki ohjelma on ilmaista. Katso tapahtuman lisätiedot Facebook-tapahtumasta:

https://www.facebook.com/events/403970493810288/

Mutta kyllähän me tiedämme, että yleisöä kiinnostavat erityisen paljon kerran vuodessa myyntiin tulevat kakkoslaatuiset ja siksi melko huokean hintaiset Myssyt, joita on tarjolla kasapäin. Aidosti vastuullinen muoti se vasta onkin ekoteko.

Myssyt tulevat myyntiin verkkokaupassa jo torstaina 22.8, hinnat -50-80%!

Lämpimästi tervetuloa!

Anna-emäntä, Janne-isäntä, Myssymummot ja muu farmin väki